Raatihuoneen talo ja kaunis kuusi Düsseldorf Saksa Olympia jokiristeilyt

Adventtiristeily Reinillä

- risteillen Saksan joulutoreille
4
päivää
alk. 1 590 €/hlö
Uutuus

Adventtiristeily Reinillä on erinomainen tapa virittäytyä tulevan joulun tunnelmaan. Risteilemme ensimmäisen luokan jokilaivalla nauttien all inclusive -palvelusta. Saksan joulumarkkinoilla on pitkät perinteet ja jokivarren suurkaupunkien joulutorit tarjoavat näkemistä ja kokemista kaikille aisteille.

Jokiristeily Saksan joulutoreille

Matkareitti
Düsseldorf
risteily alkaa
Koblenz
Bonn
Köln
Düsseldorf
risteily päättyy

Jokiristeilymme jouluisella Reinillä alkaa Düsseldorfista. Ehdimme tehdä kaupungilla pienen kävelykierroksen ja pistäytymään matkan ensimmäisillä joulumarkkinoilla jo ennen laivaan nousua. Myös Koblezissa ja Kölnissä voit nauttia joulutorien tunnelmasta, maistella paikallisia naposteltavia ja ostaa sympaattisia käsitöitä joulumusiikkia kuunnellen. Viivymme satamissa myöhäiseen iltaan joten ehdimme ihastella myös torien jouluvalaistuksia.

Mahdollista pikkupakkasen vaikutusta voit lieventää kupposellisella Glühweinia

Neljän päivän matkalla pääosaa esittävät kanelintuoksuiset joulutorit. Risteilemme mukavasti ensimmäisen luokan Ms Viva One -laivalla, jossa nautimme laadukkaista all inclusive -palveluista. Monipuolinen juomavalikoima virvokkeista shamppanjaan sisältyy risteilyymme.

Ms Viva One on 135 metriä pitkä, ensimmäisen luokan jokilaiva, joka on valmistunut talvella 2022. Matkustajia laivaan mahtuu enimmillään 176.
Laivalla on kolme majoituskantta. Noin 16 neliön hyttimme sijaitsevat keskimmäisellä Ruby-kannella sekä ylimmällä Diamond-kannella. Hyteissä on ranskalainen parveke ja varustukseen kuuluu taulutelevisio, minibaari, Rituals-kylpytuotteet, hiustenkuivaaja, tallelokero, ilmastointi sekä WC ja suihku.
Viihtyisissä yleisissä tiloissa on ravintola, baari ja lounge sekä pieni kirjasto. Laivan peräosassa sijaitsevassa bistrossa voi nauttia päivällisen etukäteen pöydän varaamalla.
Kolmen yön risteilyymme sisältyy all inclusive -palvelu. Se sisältää runsaan aamiaisen noutopöydästä, pöytiintarjoilun lounaalla ja päivällisellä, alkoholittomat juomat sekä oluet, viinit ja muut alkoholijuomat (tietyin poikkeuksin), minibaari hytissä (vesi, virvoitusjuoma ja olut), langaton netti sekä laivan juomarahat.

Matkamme sisältää enemmän

Matkan hinta sisältää suorat reittilennot, majoituksen 2h hytissä valitsemallasi hyttikannella, all inclusive -palvelut laivalla ja tulopäivän lounaan sekä paljon muuta. Matkalla mukana suomalainen matkanjohtajamme. Lisämaksu 1h hytistä alk. 190 €.

Matkan hinta ja ehdot

Matkaohjelma

3. – 6.12.2024

A=aamiainen, L=lounas, AI=all inclusive

Raatihuoneen talo ja kaunis kuusi Düsseldorf Saksa Olympia
Helsinki – Düsseldorf

1. päivä, tiistai 3.12. Lento (Finnair) Helsingistä Düsseldorfiin klo 7.40–9.10. Düsseldorf on puolen miljoonan asukkaan tärkeä talouselämän keskus Reinin varrella. Se on myös Nordrhein-Westfalenin osavaltion pääkaupunki. Teemme pienen kävelykierroksen vanhassakaupungissa ja käymme raatihuoneen edustan joulumarkkinoilla. Syömme lounaan ennen kuin nousemme laivaan. 

Illalla voi vielä aistia vanhankaupungin joulutunnelmaa ja käydä vaikka Flingerstrassen hehkuviinipyramidilla, joka on kaupunkilaisten perinteinen tapaamispaikka adventtiaikaan. Laiva lähtee vasta puolen yön aikoihin kohti Koblenzia. (L, AI laivaan nousun jälkeen)

Koristeellisia piparkakkuja joulutorilla.
Koblenz

2. päivä, keskiviikko 4.12. Saavumme klo 14.30 Koblenziin. Se sijaitsee Moselin ja Reinin yhtymäkohdassa, jota kutsutaan nimellä Deutsches Eck. Se on laivan keulaa muistuttava teräväkärkinen niemi, joka osoittaa alavirtaan. Niemenkärjessä on massiivinen Keisari Vilhelmin patsas, joka tuhoutui toisen maailmansodan lopulla. Nykyinen patsas pystytettiin 1993.

Käymme Koblenzin joulutorilla vanhankaupungin keskusaukiolla, jonne on noin 10 minuutin kävelymatka joen rannalta. Illalla jouluinen tunnelma on parhaimmillaan lukuisine jouluvaloineen. Myyntikojuista löytyy monenmoista syötävää ja juotavaa, makeaa ja suolaista sekä paikallisia käsitöitä tuliaisiksi. Risteily jatkuu klo 23.00. (AI)

Jouluinen Köln Saksa
Bonn ja Köln

3. päivä, torstai 5.12. Saavumme yöllä Bonniin, jossa vietämme aamupäivän. Bonn oli Länsi-Saksan väliaikainen pääkaupunki vuodesta 1949 aina Saksan yhdistymiseen vuonna 1990, jolloin Berliinistä tuli pääkaupunki. Bonn tunnetaan myös Ludwig van Beethovenin syntymäkaupunkina. Laivan laituripaikka on hyvin lähellä vanhaakaupunkia, jossa teemme pienen kävelykierroksen.

Lounasaikaan risteilemme Kölniin, jonne saavumme klo 14.30. Kölnin näkyvin maamerkki on tuomiokirkko, joka kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Tuomiokirkon vieressä olevat joulumarkkinat ovat kenties kaupungin tunnetuimmat. Pienen kävelymatkan päässä on myös vanhankaupungin joulutori Heumarkt-aukiolla. Laivamme lähtee klo 23.00. (AI)

lento
Düsseldorf

4. päivä, perjantai 6.12. Saavumme Düsseldorfiin yöllä. Aamiaisen jälkeen kuljetus kentälle, josta lento (Finnair) Helsinkiin klo 11.05–14.30. (A)

Varaa matka omalle ryhmällesi

Kun kokoat vähintään 10 hengen ryhmän, järjestämme matkan yksilöllisenä teille.

Matka omalle ryhmällesi

Hinta, sisältö ja ehdot

Adventtiristeily Reinillä
 • reittilennot turistiluokassa
 • lentokenttäkuljetukset matkakohteessa
 • majoitus jaetussa kahden hengen hytissä 
 • all inclusive -palvelut laivalla 1. päivän päivällisestä 4. päivän aamiaiseen sekä tulopäivän lounas
 • lento- ja turistiverot sekä muut viranomaismaksut
 • satamamaksut
 • juomarahat paikallisoppaille, bussinkuljettajille sekä laivan henkilökunnalle
 • Olympian suomalainen matkanjohto
Löydät täältä mm. matkan maksu- ja peruutusehdot, yhden hengen huoneen lisämaksut, tietoa passista ja viisumista sekä muuta matkaan liittyvää tärkeää tietoa.

Matkan ehdot ja ohjeet

Adventtiristeily Reinillä

Lisämaksu yhden hengen hytistä on keskikannella 190 €, yläkannella 240 €. 1h hyttejä rajoitetusti.

Matkan hinta 2h keskikannen hytissä 1 590 €/hlö ja 2h yläkannen hytissä 1 690 €/hlö.

Tarkista passin tai virallisen henkilökortin voimassaolo ja kunto ja hanki tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Lentolippuja varten tarvitsemme matkustajien tarkat henkilötiedot, joiden tulee täsmätä passin kanssa. Toimita meille värillinen kopio passisi kuvasivusta/henkilökortista jo matkavarauksesi yhteydessä tai viimeistään 3 kuukautta ennen matkaa. Kopion voit lähettää suojattuna sähköpostilla osoitteeseen passi(at)olympia.fi tai Omaloman kautta.

Matka ei sovi liikuntarajoitteisille. 

Ryhmän minimikoko 15 matkustajaa. Olympia varaa oikeuden perua lähdön, mikäli vähimmäisosallistujamäärä ei täyty.

Maksuehdot: Ennakkomaksu 450 €. Loppumaksu erääntyy 65 vrk ennen matkan alkua.

Peruutusehdot: Matkan erityisluonteen vuoksi sovelletaan normaalista poikkeavia peruutusehtoja.
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa

 • viimeistään 91 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 200 €/henkilö
 • 90–61 vrk ennen matkaa, pidätetään ennakkomaksu 450 €/henkilö
 • 60–30 vrk ennen matkaa, pidätetään 850 €/henkilö
 • 29–15 vrk ennen matkaa, pidätetään 75 % matkan kokonaishinnasta
 • 14 vrk ennen matkaa tai myöhemmin, pidätetään 95 % matkan kokonaishinnasta

 

Matkan hinta perustuu euroon.

Olympia Kaukomatkatoimisto varaa Yleisten matkapakettiehtojen kohdan 8. mukaisesti oikeuden matkapaketin hinnanmuutokseen verojen ja muiden julkisten maksujen, valuuttakurssien sekä polttoaineiden tai muiden energialähteiden hinnoista aiheutuvien kuljetuskustannusten muutosten nojalla.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Tässä ilmoitetut matkan tiedot ja hinta perustuvat tämän päivän tilanteeseen ja voivat muuttua. Matkan ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa olympia.fi -verkkopalvelusta tai toimistostamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä Olympian lisä- ja erityisehtoja.

Olympian yleiset matkaehdot
4 päivää alk./hlö 1 590 €
 • 3.12.2024 - 6.12.2024
  alk. 1 590€/hlö

Ennakkovaraa matka:

Tämä matka on ennakkovarattavissa tällä lomakkeella. Saat ennakkovarauksesta erillisen vahvistuksen, kun olemme käsitelleet ennakkovarauspyyntösi. Kun matkan hinta ja ohjelma varmistuvat, lähetämme uuden varausvahvistuksen. Voit silloin päättää, haluatko tehdä sitovan varauksen maksamalla ennakkomaksun. Matkan tiedot ovat tätä ennen alustavia ja voivat muuttua.

Tietojasi käytetään vain ennakkovarauksen tekemiseen ja siihen liittyviin yhteydenottoihin. Jos tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa. Suojaamme tietosi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.
Haluatko kysyä lisää matka-asiantuntijaltamme? tai soita (09) 6962 770

Palvelemme arkisin klo 9-16. Voit myös lähettää sähköpostia olympia@olympia.fi.

 

Hyvä tietää adventtiristeilystä Reinillä

Joulukuussa kohteen päivälämpötilat ovat alle +10C ja yöllä jopa lähellä nollaa. Varaa siis mukaan lämmintä, tuulen ja pienen sateenkin kestävää vaatetta, varsinkin retkille. Mukavat jalkineet (esim lämpimät kävelykengät, vaelluskengät tms) ovat tärkeät koska kaupungeissa ja joulutoreilla liikutaan kävellen. Oleskelu laivalla on melko rentoa eikä päivällisille tarvitse pukeutua esim. pikkutakkeihin tai solmioihin.

Hyteissä on vaatteille kohtuullisen hyvin säilytystilaa, mutta matkalaukuille vähemmän. Tämä on hyvä ottaa huomioon laukkua valitessa. Arvoesineet voi säilyttää hytin tallelokerossa.

Varustamo pidättää oikeuden muuttaa reittiä, laituripaikkoja ja aikatauluja sääolosuhteiden, 
liian alhaisen tai korkean vedenpinnan tason tai viranomaisten teknisten tms. rajoitusten vuoksi.
Matkustajat voidaan kuljettaa myös bussilla kohteeseen. Äärimmäisessä tapauksessa risteily 
voidaan peruttaa ylivoimaisen esteen vuoksi.