Kerää oma ryhmä

Moni on saanut matkaohjelmistamme innostuksen aktiivilomiin. Mikäli tarjonnastamme ei löydy sopivaa matkaa, voimme järjestää sinulle ja ryhmällesi oman, yksilöllisen matkan. Tällöin ajankohta valitaan vapaasti. Voit tiedustella myös matkoja kohteisiin, joihin meillä ei ole tällä hetkellä tarjontaa. Yleensä ryhmän minimikoko on 10 – 15 henkeä.

Esimerkkejä matkoista, jotka eivät ole tällä hetkellä yleisessä myynnissä, mutta jonne voimme tehdä sinulle ja sinun ryhmällesi oman matkan:

  • Huippuvuoret – arktisia vaelluksia (5 pv)
  • Patikointia Kiinan muurilla (9 pv)
  • Slovenia ja Kroatia – vaellusta Juliaanisilla Alpeilla ja Adrianmeri (7 pv)
  • Borneo – alkuperäisiä sademetsiä ja Mt. Kinabalu (12 pv)
  • Keltainen vuori – patikointia Itä-Kiinassa (10 pv)
  • Kenia – safari ja vaellus Samburujen kanssa (10 pv)

 

Reipas liikunta vaatii motivaation

Harjoittelu ja liikkuminen vaativat usein motivaation – esimerkiksi liikunnallisen matkan. Tutun porukan kanssa matkalle lähteminen saa hyvän tsemppihengen päälle ja valmistautumisen aikana kannustetaan kaikkia treenaamaan aktiivisesti. Näin matkalle saadaan loistava ryhmähenki ja matkakokemuksesta tulee ikimuistoinen ja suorastaan voimaannuttava. Videolla Riku Aalto, Pata Degerman ja Lassi Katajarinne kertovat lisää, miksi matkalle kannattaa lähteä omalla porukalla.

Vie ystäväsi tai yrityksesi huipulle

Pitkäjänteinen kehitystyömme on tuottanut tulosta erityisesti Kilimanjaron vaellusmatkoilla. Menestys on innostanut ihmisiä keräämään omia ryhmiä ja vuorenrinteitä kiipeääkin paljon "omia porukoita" normaalilähtöjemme lisäksi. Kilimanjarolle olemme tehneet matkoja vuodesta 1975.

Lisätietoja Kerää oma ryhmä -matkoistamme:
Myynti puh. (09) 6962 770
olympia@olympia.fi