Vapaudenpatsas New York USA Olympia risteilyt

Risteily New Yorkista Islantiin

- Kanadan ja Grönlannin kautta
16
päivää
Uutuus

Uutuusristeilymme vie meidät New Yorkin sykkeestä Kanadan Nova Scotiaan ja Newfoundlandin saarelle, josta matka jatkuu arktisille vesille, Grönlannin kautta Islantiin. Risteily Celebrity Summit -aluksella on helppo ja miellyttävä tapa matkustaa myös pohjoisilla vesillä.

12 yön risteily pohjoisessa

Matkareitti
New York
2 yötä, risteily alkaa
Halifax, Kanada
St. John´s, Kanada
Qaqortoq, Grönlanti
Prins Christian Sund, Grönlanti
risteillen
Akureyri, Islanti
Isafjordur, Islanti
Reykjavik, Islanti
risteily päättyy, 1 yö

Matkan aluksi yövymme kaksi yötä New Yorkin Manhattanilla tutustuen tämän loistavan metropolin nähtävyyksiin ennenkuin risteilymme Celebrity Summit -aluksella alkaa. Risteilymme ensimmäiset pysähdyskohteet ovat Kanadassa. Nova Scotian -provinssin pääkaupunki Halifax, jonka 4 km pitkän rantatien varrella sijaitsee vierailemisen arvoisia museoita, pikkuputiikkeja, kahviloita ja ravintoloita sekä Newfoundlandin St. John’s, jonka värikkäät puutalot ovat ilo silmälle.

Muutaman meripäivän jälkeen saavumme Etelä- Grönlannin suurimpaan kaupunkiin Qaqortoqiin, jossa taide, kulttuuri ja viikinkihistoria elävät sopusoinnussa jylhän luonnon, jäätiköiden ja kuumien lähteiden kanssa.

Prins Christian Sundissa risteilemme vuorien ja jäätiköiden huikeissa maisemissa

Risteilemme Grönlannista kohti Islanti ja meripäivänä ehdit nauttia laivan monipuolisista mukavuuksista. Islannissa vierailemme kolmessa eri kohteessa, joista ensimmäisenä on vuorossa saaren pohjoisosassa sijaitseva idyllinen Akureyrin kaupunki. Islannin luoteisosassa sijaitseva Länsivuonojen alue on syrjäisimpiä seutuja koko saarella. Tutustumme Isafjordurin viehättävään kaupunkiin, joka toimii noin 2700 asukkaan voimin alueen pääpaikkana huikean kauniiden vuorten ja vuonojen ympäröimänä. Risteilymme päättyy Islannin pääkaupunkiin Reykjavikiin, jossa yövymme yhden yön.

Reykjavikistä teemme "kultaisen kierroksen",  jonka aikana näemme mm. Gullfoss-putouksen ja Thingvellirin kansallispuiston

Matkamme sisältää enemmän

Tämä matka sisältää suomenkielisen matkajohtajan palvelut, lennot, majoituksen 2h huoneessa, ohjelmassa mainitut ateriat sekä ohjelmassa mainitut kuljetukset ja kiertokäynnit pääsymaksuineen, juomarahat, viranomaismaksut ja verot sekä paljon muuta. Tutustu ohjelmaan.

Matkan hinta ja ehdot

Kaikilla Olympian risteilyllä on koko matkan ajan mukana suomalainen matkanjohtaja, joka auttaa tutustumaan laivaan ja sen ohjelmatarjontaan. Hän huolehtii järjestämistämme retkistä ja myös kääntää ruokalistat ja muun tarvittavan materiaalin suomeksi.

Olympian risteilymatkojen hintaan sisältyy lähes kaikki – lennot ja kuljetukset, majoitus hotelleissa ja parvekehyteissä sekä täysihoito risteilyjen aikana. Kaikilla laivoilla on myös laaja ja monipuolinen – ja pääsääntöisesti ilmainen – ohjelma- ja viihdetarjonta.

Matkaohjelma

4. – 19.8.2023

 

Matkan ohjelma, lentoajat sekä muut yksityiskohdat julkaistaan tammi-helmikuun aikana.

Matkalle voi jo nyt tehdä alustavan varauksen, p 09 696 2770 tai lähtöpäivän kohdalta avautuvalla ennakkovarauslomakkeella.

Hotellit

,

Varaa matka omalle ryhmällesi

Kun kokoat vähintään 10 hengen ryhmän, järjestämme matkan yksilöllisenä teille.

Matka omalle ryhmällesi

Hinta, sisältö ja ehdot

Risteily New Yorkista Islantiin
Löydät täältä mm. matkan maksu- ja peruutusehdot, yhden hengen huoneen lisämaksut, tietoa passista ja viisumista sekä muuta matkaan liittyvää tärkeää tietoa.

Matkan ehdot ja ohjeet

Risteily New Yorkista Islantiin

 

Matkan maksu- ja peruutusehdot julkaistaan matkan hinnoittelun yhteydessä

Olympian yleiset matkaehdot
16 päivää
  • 4.8.2023 - 19.8.2023
    Ennakkovarattavissa

Ennakkovaraa matka:

Tämä matka on ennakkovarattavissa tällä lomakkeella. Saat ennakkovarauksesta erillisen vahvistuksen, kun olemme käsitelleet ennakkovarauspyyntösi. Kun matkan hinta ja ohjelma varmistuvat, lähetämme uuden varausvahvistuksen. Voit silloin päättää, haluatko tehdä sitovan varauksen maksamalla ennakkomaksun. Matkan tiedot ovat tätä ennen alustavia ja voivat muuttua.

Tietojasi käytetään vain ennakkovarauksen tekemiseen ja siihen liittyviin yhteydenottoihin. Jos tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa. Suojaamme tietosi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.
Haluatko kysyä lisää matka-asiantuntijaltamme? tai soita (09) 6962 770

Palvelemme arkisin klo 9-16. Voit myös lähettää sähköpostia olympia@olympia.fi.