Lohikaarmesilta-Danang-Vietnam-Olympia

Suuri Indokiinan kiertomatka

- Vietnam, Laos ja Kambodza
16
päivää
Asiakasarviot

Näe Indokiinan tärkeimmät nähtävyydet kiertomatkalla Vietnamissa, Kambodžassa ja Laosissa. Vietnamissa kohteinamme on Danang, Hano ja Hue, teemme myös risteilyn Halonginlahdella. Laosissa näet Luang Prabangin ja Mekongjoen rauhalliset maisemat, Kambodžassa ihastut uskomattomiin Angkorin temppelialueisiin.

Kahden viikon kiertomatka Kaakkois-Aasiassa

Vietnamia, Kambodžaa ja Laosia yhdistää ranskalainen siirtomaamenneisyys ja niitä kutsutaan vieläkin yhteisnimellä Indokiina. Nimitys muistuttaa vieläkin vanhemmasta ajasta, osin kiinalaisen ja osin intialaisen kulttuurin vaikutuspiirissä.

Matkareitti
Danang
2 yötä
Hoi An
retki
Hue
1 yö
Hanoi
2 yötä
Halonginlahti
päiväristeily
Luang Prabang
3 yötä
Phnom Penh
2 yötä
Siem Reap
3 yötä
Angkor Wat
retki
Tonle Sap -järvi
retki

Matkamme alkaa Vietnamin keskiosasta Danangista, joka on portti viehättävään Hoi Anin kaupunkiin sekä vanhaan keisarinkaupunkiin Huéen. Täältä matkamme etenee maan pohjoisosaan ja ranskalaistyyliseen pääkaupunkiin Hanoihin. Vietnam on karistanut sodan jäljet hartioiltaan ja kivunnut nopeasti maailman talousonnistujien joukkoon. Matkailijansa se hurmaa autenttisuudellaan sekä monipuolisuudellaan.

Teemme risteilyn Halonginlahdella, karstisaarten ja kelluvien kalastuskylien taianomaisissa maisemissa

Indokiinan maiden joukossa pieni Laos ja sen vanha pääkaupunki Luang Prabang muodostavat kultakoristeisine buddhalaistemppeleineen ja oranssikaapuisten munkkien kulkueineen idyllisen pysähdyspaikan matkamme varrelle.

Verkkainen veneretki Mekongilla tutustuttaa meidät alueen luontoon ja joenvarsikylien elämään

Yli tuhat vuotta sitten khmerit perustivat Angkoriin, nykyisen Kambodžan alueelle maailman mahtavimman valtakunnan. Sen suuruus, mittavat vesi- ja viemärijärjestelmät, kaksi satoa vuodessa tuottavat terassiviljelmät ja loisteliaat temppelit tekevät Angkorista yhden maailman kiinnostavimmista kulttuurikohteista. Hallitsija toisensa jälkeen kaunisti laajaa valtakuntaansa omilla rakennelmillaan.

Syntyi muun muassa lootuksennupputorneistaan tunnettu Angkor Watin temppeli, jonka koristeluun itse jumalatkin tarujen mukaan osallistuivat

Matkamme sisältää enemmän

Matkan hintaan sisältyy lennot, majoitus 2h huoneissa, ohjelmassa mainitut ateriat, kuljetukset sekä retket pääsymaksuineen, palvelupalkkiot ja kantajamaksut hotelleissa, viisumikulut ja viranomaismaksut sekä paljon muuta. Matkalla suomalainen matkanjohtaja. Lisämaksu 1h huoneesta

Matkan hinta ja ehdot

Matkaohjelma

Matka ei ole tällä hetkellä ohjelmassamme. Katso kaikki kiertomatkamme.

Varaa matka omalle ryhmällesi

Kun kokoat vähintään 10 hengen ryhmän, järjestämme matkan yksilöllisenä teille.

Matka omalle ryhmällesi

Hinta, sisältö ja ehdot

Suuri Indokiinan kiertomatka
  • reittilennot turistiluokassa
  • lentokenttäkuljetukset matkakohteissa
  • majoitus kahden hengen huoneissa ohjelmassa mainituissa tai vastaavissa hotelleissa
  • aamiaiset sekä muut ohjelmassa mainitut ateriat
  • ohjelmassa mainitut kuljetukset ja retket pääsymaksuineen
  • palvelupalkkiot ja kantajamaksut hotelleissa
  • lento- ja turistiverot sekä muut viranomaismaksut ja viisumikulut
  • juomarahat paikallisoppaille ja bussinkuljettajille
  • suomalainen matkanjohto
Löydät täältä mm. matkan maksu- ja peruutusehdot, yhden hengen huoneen lisämaksut, tietoa passista ja viisumista sekä muuta matkaan liittyvää tärkeää tietoa.

Matkan ehdot ja ohjeet

Suuri Indokiinan kiertomatka

Matkalle yksin osallistuvan edellytetään maksavan lisämaksun yhden hengen huoneesta.

Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen ja siinä tulee olla vähintään 4 tyhjää sivua. Laosin ja Kambodžan viisumit saadaan maahan tultaessa. Tarkista passisi voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessa ja hanki tarvittaessa uusi hyvissä ajoin. 

Osa Halonginlahden-risteilyn, Luang Prabangin ja Siem Reapin retkistä tehdään epätasaisessa, jopa vaikeassa maastossa. Joillain retkillä on lisäksi paljon portaita. Myös rantautumiset veneestä retkikohteisiin ja nousu takaisin laivaan voivat olla hankalia. Edellytämme osallistujilta hyvää liikuntakykyä ja suosittelemme retkille tukevia, kumipohjaisia jalkineita. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille. Ryhmän minimikoko 15.

Olympian yleiset matkaehdot
16 päivää
Haluatko kysyä lisää matka-asiantuntijaltamme? tai soita (09) 6962 770

Palvelemme arkisin klo 9-16. Voit myös lähettää sähköpostia olympia@olympia.fi.

Hyvä tietää Indokiinan kiertomatkasta