Viehättävä Cotswolds Englanti Olympia

Ison-Britannian matkat

- matkat Englantiin ja Skotlantiin

Iso-Britannian matkat, joilla näet enemmän

Olympian ohjatulla kiertomatkalla tutustut helposti myös Skotlannin ja Englannin moniin matkakohteisiin, suomalaisen matkanjohtajamme opastuksella. Lähde Skotlannin kumpuileville nummille ja mielenkiintoisiin kaupunkeihin tai Oxfordin yliopistokaupunkin ja sen kauniille lähialueille.

Olympian matkoille lähdetään yhä uudelleen. Asiakasarvosteluidemme keskiarvo on viiden tähden asteikolla 4,4.

Matkakohteena Iso-Britannia - Englanti, Skotlanti ja Pohjois-Irlanti

Virallinen nimi tietysti kuuluu Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta tai Iso-Britannia ja Pohjois-Irlanti tai vain lyhyesti Yhdistynyt kuningaskunta. Nimen kirjoitusasusta riippumatta kyseessä on alueesta, joka muodostuu Ison-Britannian saarella sijaitsevista Englannista, Skotlannista ja Walesista sekä Pohjois-Irlannista, joka sijaitsee Irlannin saarella. Näiden lisäksi kuningaskuntaan kuuluu joitakin lähellä olevia saaria sekä muutamia kaukaisempia kohteita kuten esim. Gibraltar ja Caymansaaret.

Käytännössä puhutaan kuitenkin usein Englannin matkoista, Skotlannin matkoista tai Irlannin matkoista. Näitä kaikkia löytyy Olympian tarjonnasta.

Matkamme Etelä-Englantiin vie sinut hurmaaviin maisemiin, Winchesteriin, Oxfordiin, Portsmouthiin ja Isle of Wightille.

Kiertomatkamme Irlannissa ja Skotlannissa on upea yhdistelmä Brittein saaria. Pohjois-Irlannin Belfast ja Skotlannin Edinburgh tulevat tällä matkalla tutuiksi, Irlannin Dublinin lisäksi. Näemme laajat nummet, historialliset linnat ja maistelemme tietysti viskejä, niin Irlannissa kuin Skotlannissakin.

Irlannin kiertomatkamme aloitamme Pohjois-Irlannin Belfastista ja yövymme myös Londonderryssä ennen siirtymistä Irlannin puolelle.