Hyppää pääsisältöön

Ensisijaiset välilehdet

Chilen kiertomatka ja Pääsiäissaari

Ihastu Chilen upeaan luontoon ja ainutlaatuisiin nähtävyyksiin, näe ihmeelliset Atacaman aavikko ja Pääsiäissaari sekä nauti ruoka- ja viinitarjonnasta

13 päivää
Uutuus
 • 19.10.2020 - 1.11.2020

  Ilmoittaudu alustavasti tälle matkalle, p 09 696 2770 tai olympia@olympia.fi

  Ennakkovaraa
 • 1.3.2021 - 14.3.2021

  Ilmoittaudu alustavasti tälle matkalle, p 09 696 2770 tai olympia@olympia.fi

  Ennakkovaraa
 • Santiago de Chile  
 • Sewell retki
 • San Pedro de Atacama  
 • Pääsiäissaari  
 • Valparaiso  

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

Chilessä käyneet ovat ihastuneet maan ystävällisiin ihmisiin, upeaan luontoon, ainutlaatuisiin nähtävyyksiin, maukkaaseen ruokaan ja laadukkaisiin viineihin. Kahden viikon Chilen kiertomatka vie meidät huikeisiin maisemiin Santiago de Chileen, Andeille, Atacaman aavikolle ja Pääsiäissaarelle. Matka alkaa pitkän maan keskiosassa ylväiden Andien juurella sijaitsevasta tyylikkäästä pääkaupungista Santiago de Chilestä. Santiago de Chile tunnetaan etenkin hyvistä ravintoloista ja loistavista viineistä, joihin tutustumme Santa Ritan viinitilalla. Chile on yksi Etelä-Amerikan vauraimmista valtioista ja sen talous perustuu vankasti kaivosteollisuuteen. Tutustumme päiväretkellä keskellä Andeja sijaitsevaan Unescon suojelemaan Sewellin hylättyyn kaivoskaupunkiin, joka kertoo maan kaivosteollisuuden alkutaipaleesta.

Chilen pohjoisosissa sijaitsee Atacaman aavikko, yksi maailman kuivimmista paikoista. Tietyillä aavikon alueilla ei tiedetä sataneen useaan vuosisataan. Majoitumme mahtavan Licancabur-tulivuoren kainalossa sijaitsevaan San Pedro de Atacaman pikkukaupunkiin, josta käsin tutustumme aavikon ihmeisiin. Käymme mm. Kuun laaksossa ja suolajärvillä ja näemme El Tation päivittäin purkautuvat geysirit.

Matkan kohokohta monelle on varmasti vierailu Pääsiäissaarella. Tämä keskellä Tyyntämerta sijaitseva mystinen saari on valtavien, selkä merelle päin seisovien moai-kivipatsaiden koti, ja yksi maailman kaukaisimmista asutuista saarista. Retkeilemme kahden päivän ajan ympäri saarta tutustuen tärkeimpiin nähtävyyksiin.

Matkan päätteeksi palaamme vielä mantereelle ja käymme Tyynenmeren rannalla sijaitsevassa iloisenväristen talojen tunnelmallisessa Valparaisossa, jossa on vieläkin aistittavissa purjelaivakauden tunnelmaa.

19.10.2020 lähtö on alustavasti varattu täyteen. Seuraava lähtö on 1. - 14.3.2021. Ennakkovarauksen tähän voit tehdä jo nyt toimistostamme, 09 696 2770 tai olympia@olympia.fi

Matkaohjelma

19.10. - 1.11.2020 ja 1.3 - 14.3.2021 Tulosta matkaohjelma

Matkan ohjelma ja hinta julkaistaan n 10 kk ennen lähtöä.
Alustava hinta-arvio on 6.920 e /hlö (2h huoneessa), lisämaksu 1h huoneesta 1.260 e.

Voit kuitenkin jo nyt tehdä matkalle alustavan varauksen toimistostamme, p 09 696 2770 tai olympia@olympia.fi

Voit olla kiinnostunut myös näistä