Hyppää pääsisältöön

Olympia Unique

Olemme nimenneet muutamat kiertomatkamme OLYMPIA Unique -matkoiksi, joita yhdistää matkan ainutlaatuisuus kestoltaan, sisällöltään tai kohteiltaan. Näistä matkoista voi löytyä sopivan vaihtoehto vaikka merkkipäivän viettoon!

Yksi esimerkki Unique-matkoistamme on risteily Galápagossaarille, jonka eliömaailma on saanut kehittyä kaikessa rauhassa omaan suuntaansa. Viiden päivän risteilyllä pääsemme seuraamaan saarten eläinten elämää lähietäisyydeltä sekä maalla että meressä – snorklausretki voi nimittäin hetkessä muuttua yhteiseksi tutustumisretkeksi uteliaiden hylkeiden kanssa. Suurta ihmetystä herättävät myös kävelyreittien varrella makoilevat merileguaanit, oksilla istuskelevat punajalkasuulat sekä jättiläiskilpikonnat, jotka eivät osaa pelätä meitä ihmisiä lainkaan. Galápagossaaret ovat ehdottomasti yksi Unescon maailmanperintöluettelon kirkkaimmista tähdistä.

Unique-matkojen, kuten muidenkin kiertomatkojemme, hintaan sisältyy lähes kaikki. Matkoilla on mukana aina suomalainen matkanjohtaja huolehtimassa kaikista käytännön asioista.

Kaikki Unique -matkamme löytyvät tältä sivulta.

Matkakalenteri