Hyppää pääsisältöön

Olympia Unique

Olemme nimenneet muutamat kiertomatkamme OLYMPIA Unique -matkoiksi, joita yhdistää matkan ainutlaatuisuus kestoltaan, sisällöltään tai kohteiltaan. Näistä matkoista voi löytyä sopivan vaihtoehto vaikka merkkipäivän viettoon!

Yhtenä esimerkkinä mainittakoon ainutlaatuinen matkamme Namibiaan ja Etelä-Afrikkaan, jonka teemme siirtomaa-ajan tyyliin ylellisen Rovos Rail -junan kyydissä, mutta myös pienlentokoneella, maastoautoilla ja bussilla. 3 400 kilometriä Afrikkaa – autiomaata, eläimiä, hiekkaa, monia heimoja, historiaa, viihtyisää yhdessäoloa – on takana kun matkamme päättyy Rovos Railin omalle asemalle Pretoriassa. Ryhmän koko on pieni, matkalle mahtuu vain 16 matkustajaa.

Toinen esimerkki Unique-matkoistamme on kiehtova luontomatka Argentiinaan ja Chileen: Patagonia ja Tulimaan-risteily. Näemme jylhiä Andeja, vuoristojärviä, massiivisia jäätiköitä ja valtavia tasankoja. Matkan kohokohta on Punta Arenasista alkava neljän yön Tulimaan-risteily, joka vie meidät mantereen eteläkärjen asumattomille seuduille. Kaiken kruunuksi käymme myös olosuhteiden salliessa legendaarisella Kap Hornilla. Matkan pääosassa on luonto, mutta tutustumme myös Buenos Airesiin ja tangon taikaan.

Unique-matkojen, kuten muidenkin kiertomatkojemme, hintaan sisältyy lähes kaikki. Matkoilla on mukana aina suomalainen matkanjohtaja huolehtimassa kaikista käytännön asioista.

Kaikki Unique -matkamme löytyvät tältä sivulta.

Matkakalenteri