Adaaran-club-Malediivit-Olympia

Olympia Unique

- ainutlaatuisia matkoja maailmalle
Norsu-Mana-Pools-Zimbabwe-Olympia

Matkat, jotka ovat vielä enemmän!

Olympia Unique -matkoja yhdistää matkan ainutlaatuisuus kestoltaan, sisällöltään tai kohteiltaan. Näistä matkoista voi löytyä sopivan vaihtoehto vaikka merkkipäivän viettoon! Kuten muidenkin kiertomatkojemme, Unique-matkojen hintaan sisältyy lähes kaikki. Matkoilla on mukana aina suomalainen matkanjohtaja huolehtimassa kaikista käytännön asioista.

Olympian matkoille lähdetään yhä uudelleen. Asiakasarvosteluidemme keskiarvo on viiden tähden asteikolla 4,2.

Olympian Unique-matkat ovat aina "kerran elämässä" -tyyppisiä matkoja. Valikoimasta löytyy matkoja lähelle ja kauas, myös sellaiselle matkailijalle joka on jo lähes kaiken nähnyt.

Unique-matka sopii myös sinulle, joka haluat lähteä juhlistamaan merkkipäivää, valmistumista tai mitä tahansa muuta itsellesi tärkeää tapahtumaa.

Unique-matkasta jää ikuiset muistot ja voit palata niihin uudelleen ja uudelleen

 

Yksi esimerkki Olympian Unique-matkoista on risteily Galápagosaarille, jossa viiden päivän risteilyllä pääsemme seuraamaan saarten eläinten elämää lähietäisyydeltä sekä maalla että meressä – snorklausretki voi nimittäin hetkessä muuttua yhteiseksi tutustumisretkeksi uteliaiden hylkeiden kanssa. Suurta ihmetystä herättävät myös kävelyreittien varrella makoilevat merileguaanit, oksilla istuskelevat punajalkasuulat sekä jättiläiskilpikonnat, jotka eivät osaa pelätä meitä ihmisiä lainkaan. Olympian matkavalikoimasta löydät myös aktiivimatkailijan Galapagossaarten matkan, jolla tututstut Galapagosin ainutlaatuiseen luontoon patikoiden, pyöräillen ja snorkalaten.

Galápagossaaret ovat ehdottomasti yksi Unescon maailmanperintöluettelon kirkkaimmista tähdistä.