Adaaran-club-Malediivit-Olympia

Olympia Unique

- ainutlaatuisia matkoja maailmalle
Norsu-Mana-Pools-Zimbabwe-Olympia

Matkat, jotka ovat vielä enemmän!

Olympia Unique -matkoja yhdistää matkan ainutlaatuisuus kestoltaan, sisällöltään tai kohteiltaan. Näistä matkoista löydät sopivan vaihtoehdon myös merkkipäivän viettoon! Kuten muihinkin kiertomatkoihimme myös Unique-matkojen hintaan sisältyy aina lähes kaikki. Matkoilla on aina mukana suomalainen matkanjohtajamme huolehtimassa kaikista käytännön asioista.

Olympian matkoille lähdetään yhä uudelleen. Asiakasarvosteluidemme keskiarvo on viiden tähden asteikolla 4,4.

Olympian Unique-matkat ovat aina "kerran elämässä" -tyyppisiä matkoja. Valikoimasta löytyy matkoja lähelle ja kauas, myös sellaiselle matkailijalle joka on jo lähes kaiken nähnyt.

Unique-matka sopii myös sinulle, joka haluat lähteä juhlistamaan merkkipäivää, valmistumista tai mitä tahansa muuta itsellesi tärkeää tapahtumaa. 

Unique-matkasta jää ikuiset muistot ja voit palata niihin uudelleen ja uudelleen

Yksi esimerkki Olympian Unique-matkoista on kiertomatka Ecuadoriin ja risteily Galapagossaarille. Matkalla tutustumme ensin Ecuadorin pääkaupunki Quitoon, Mindon pilvimetsiin ja Antisanan tulivuorimaisemiin sekä kylvemme Papallactan mineraalivesilähteissä. Mantereelta lennämme Galapagossaarille, jossa pääsemme neljän yön risteilyllä seuraamaan saarten eläinten elämää lähietäisyydeltä sekä maalla että meressä – snorklausretki voi nimittäin hetkessä muuttua yhteiseksi tutustumisretkeksi uteliaiden hylkeiden kanssa. Suurta ihmetystä herättävät myös kävelyreittien varrella makoilevat merileguaanit, oksilla istuskelevat punajalkasuulat sekä jättiläiskilpikonnat, jotka eivät osaa pelätä meitä ihmisiä lainkaan. Olympian matkavalikoimasta löydät myös aktiivimatkailijan Galapagossaarten matkan, jolla tututstut Galapagoksen ainutlaatuiseen luontoon patikoiden, pyöräillen ja snorkalaten.

Galápagossaaret ovat ehdottomasti yksi Unescon maailmanperintöluettelon kirkkaimmista tähdistä.