Tutustu Olympian matkanjohtajiin

Olympian matkanjohtajat ovat alansa parhaimmistoa

Olympian matkoilla on aina mukana suomenkielinen matkanjohtajamme. Hän on palveluksessasi 24/7 koko matkan ajan, Suomesta Suomeen. Matkanjohtajillamme on asiakastyön osaamisen lisäksi vankka kohdealueiden tuntemus. Useilla matkanjohtajillamme on lisäksi erityisosaamista eri matkoihimme liittyvistä teemoista, kuten historiasta, kulttuuriantropologiasta, luonnosta, kasveista, eläimistöstä, uskonnoista ja yhteiskunnallisista olosuhteista. Koulutustaustaltaan ja työhistorialtaan matkanjohtajamme ovat kaikki erilaisia; myös tehtyjen matkojen määrä vaihtelee suuresti.

Julkaisemme matkanjohtajatiedot vasta muutama päivä ennen kunkin matkan lähtöä.

Matkanjohtajiemme asiakkailtamme saama palaute on kiitettävää (4,7/5) ja moni matkustaja odottaakin innolla usein jo tutun matkanjohtajamme tapaamista

Huom. Sivulla on esiteltynä vasta pieni osa loistavista matkanjohtajistamme. Lisäämme henkilöitä tulevien viikkojen aikana, joten älä huolestu, ellei tuttua matkanjohtajaa löydy vielä listalta.

Virpi Perunka, Olympian matkanjohtaja
Virpi Perunka

Pitkä kokemus Olympian matkanjohtajana maailmalla. Iloinen Virpi on taustaltaan egyptologi mutta hallitsee myös muun arabimaailman, Afrikan safarit ja Oseanian, vain joitakin kohteita mainitaksemme. Virpi on kotonaan kaikkialla maailmassa, selvittää asiat ja mahdolliset ongelmat matkalla tyynen rauhallisesti.

Asiakaspalaute Kanadan matkalta:
Loistava matkanjohtaja, erinomainen henkilö matkanjohtajaksi. Avulias ja työlleen omistautunut.

 

Anssi Kankainen, Olympian matkanjohtaja
Anssi Kankainen

Olympian pitkäaikainen luotto-matkanjohtaja. Laaja tuntemus koko maailmasta, omina lempikohteinaan Kiina ja koko Afrikka mutta yhtä hyvin sujuvat matkat myös vaikkapa Japaniin tai Huippuvuorille. Anssilla on uskomaton määrä tietoa, taitoa ja osaamista. Matkustajiemme lisäksi Anssi hurmaa myös paikalliset ihmiset ainutlaatuisella tyylillään. 

Asiakaspalaute Taiwanin matkalta:
Toiminta kaikissa tilanteissa oli ammattimaista. Anssi ei hätääntynyt missään tilanteessa ja hän toimi hienosti yhteen paikallisen oppaan kanssa. Tietojen saanti oli selkeää ja asioiden
hoitaminen täydet 5 pistettä

Minna Ojala, Olympian matkanjohtaja
Minna Ojala

Aina iloinen ja liikunnallinen Minna, rautainen ammattilainen suurella sydämellä, on toiminut Olympiassa matkanjohtajana jo lähes 15 vuotta. Kiertomatkat, risteilyt maailman merillä, jokiristeilyt Euroopassa sekä aktiivimatkat ja kiertomatkat kuuluvat Minnan osaamisalueeseen. Erityisen lähellä hänen sydäntään on Meksiko ja koko Latinalainen Amerikka.

Asiakaspalaute Eteläisen Amerikan kierrokselta: 
Minnalla on mieletön asiantuntemus, hän on rauhallinen, iloinen, todellinen ammattilainen. Hän osasi kertoa muutakin kuin historiaa.

Raffaello Tesi, Olympian matkanjohtaja
Raffaello "Raffa" Tesi

Raffa on syntyperäinen toscanalainen, joka ihastui aikanaan Suomen talveen ja rakkaudesta kylmään maahamme hän on asunut Suomessa jo yli 20 vuotta. Raffaa kiehtoo erityisesti eri maiden kulttuurien kohtaaminen, luonto ja liikunta. Risteilyt ja kiertomatkat, lisäksi varsinkin pyöräilymatkat maailman eri kolkkiin. Ja tietysti Italiaan!

Asiakaspalaute Uuden-Seelannin kiertomatkalta:
Asteikolla 1 -10 antaisin arvosanaksi 11. Raffaello on paras matkanjohtaja jonka olen koskaan tavannut. Hän on uupumaton järjestelijä, kaikki huomioiva huolehtija ja ennen kaikkea aidosti
kohteisiin tutustumisesta itsekin innostunut persoona. Hän on kaikin puolin mies oikeassa tehtävässä!

Susanna Ahokas, Olympian matkanjohtaja
Susanna Ahokas

Pitkänlinjan ammattilainen, joka tuntee lähes kaikki maailmankolkat, mutta varsinkin Afrikan safarit. Suski tekee usein matkoja uusiin, ennen testaamattomiin kohteisiimme mutta samalla ammattitaidolla hän hoitaa myös tutun kiertomatkamme Australiassa tai jokiristeilyn Euroopassa. 

Asiakaspalaute Suriname, Guyana ja Ranskan Guayna -matkalta
Kokemus ja asiantuntemus tuli esiin kaikessa. Huipputyyppi. Maltti säilyi eikä sormi mennyt suuhun missään vaiheessa. 

Ari Lähdesmäki, Olympian matkanjohtaja
Ari Lähdesmäki

Arin tapaat varmimmin patikointi- tai vaellusmatkoillamme, myös niillä vaativammilla reiteillä kuten Kilimanjarolla. Luontohenkisenä "Eräinkkarina" hän loistaa erityisesti luonto- ja safarimatkoillamme mutta myös "tavalliset" kiertomatkat luonnistuvat Arilta pitkällä kokemuksella.

Asiakaspalaute Costa Rican luontomatkalta:
Ari on aito persoona, johon on helppo luottaa ja jota on helppo lähestyä. Hänen innostuneisuutensa matkakohteesta välittyy matkalaisille.
 

Juho Rautio, Olympian matkanjohtaja
Juho Rautio

Olympialla vasta muutaman vuoden matkanjohtajana päätyönsä ohessa toiminut Juho on saanut matkustajiltamme lämpimän vastaanoton. Risteilyt Karibialla ja muilla maailman merillä olivat Juholle tuttuja ennestään, nyt myös jokiristeilyt Euroopassa. Pyöräilymatkat ovat Juhon sydäntä lähellä ja repertuaari tulee vielä laajenemaan jatkossa.

Asiakaspalaute Karibian risteilyltä:
Kiitokset loistavalle matkanjohtajalle! Aina valmiina tarjoamaan apuaan ja neuvojaan, huumorintajuinen, kaikki tasapuolisesti huomioonottava. 

Edward Igendia, Olympian matkanjohtaja
Edward Igendia

Keniassa syntynyt Eetu on toiminut matkanjohtajanamme jo yli 10 vuotta. Paikallistuntemus, taito asioiden hoitamiseen yhdistettynä sydämelliseen ja iloiseen suhtautumiseen maailmaan. Safareilla hän tuntee luonnon ja eläimet, mutta Eetulla on myös laaja osaaminen paikallisesta kulttuurista ja heimoista. Kenian matkojen lisäksi hänet saattaa toisinaan tavata myös muilla matkoillamme. 

Asiakaspalaute Kenian safarimatkalta:
Eetu oli erinomainen!! Mielenkiinto tekemiseen ja tiedon jakamiseen oli ilmiselvää. Ystävällisyys, avuliaisuus ja iloisuus oli täysi kymppi.

Annika Vellonen, Olympian matkanjohtaja
Annika Vellonen

Annikan tapaat varmimmin Japanin ja Etelä-Korean matkoillamme. Annika on asunut ja opiskellut Japanissa ja puhuu kieltä sujuvasti. Nauravaisella Annikalla on jo vankka kokemus Olympian matkoista, vaikka iältään onkin nuorimmasta päästä matkanjohtajiamme.

Asiakaspalaute Japanin matkalta: 
Loistava matkanjohtaja. Tiesi kaikesta kaiken - tai ainakin siltä tuntui. Annikalta pystyi kysymään mitä vain ja aina osasi vastata. Oli myös erittäin ystävällinen ja osasi antaa hyviä neuvoja vapaa-ajalle. Kielitaito ja paikallistuntemus oli myös kohdallaan.

Markku Juustovaara, Olympian matkanjohtaja
Markku Juustovaara

Pitkä kokemus matkanjohtajanamme maailmalla. Koko espanjankielisen maailman erikoistuntija, ikiliikkujaksikin kutsuttu. Markku liikkuu myös aktiivimatkoillamme, patikoiden tai pyöräillen, sekä kiertomatkoillamme ja risteilyillämme, kaikkialla maailmassa. 

Asiakaspalaute Andalusian matkalta:
Kiitos, pidit meistä hyvää huolta ja olit koko matkan kärsivällinen ja ystävällinen tilanteesta riippumatta. Olin vaikuttunut sosiaalisuudestasi, todellakaan suomalainen jäyhyys ja mörököllimäisyys ei ole sinua.
 

Kaisa Lappalainen, Olympian matkanjohtaja
Kaisa Lappalainen

Kaisan tapaat useimmin jollakin Afrikan safareistamme. Myös muut luontomatkat sujuvat valokuvausta harrastavalta turkulaiselta.

Asiakaspalaute Costa Rican matkalta:
Luontoasiantuntemus tosi hyvä, tilannetaju ja pelisilmä kohdallaan
 

Sami Huttune, Olympian matkanjohtaja
Sami Huttunen

Uusi matkanjohtajamme, vielä ei montaa matkaa takana mutta tulossa useita. Antropologi, joka on perehtynyt varsinkin Taiwaniin. Nuoresta iästä huolimatta Samilta löytyy osaamista myös muista kohteista maailmalla.  

Asiakaspalaute Taiwanin matkalta:
Sami oli huolehtivainen, sosiaalinen, kärsivällinen, ammattitaitoinen ja rauhallinen. Loi hyvän ilmapiirin koko matkalle.

Toni Stenström, Olympian matkanjohtaja
Toni Stenström

Nuoresta iästään huolimatta Tonilla on jo kokemusta matkanjohtajanakin. Itäinen Eurooppa, Kaukasia ja Balkanin alue ovat hänen erikoisosaamisalueitaan, mutta kokemusta on myös Aasian maista ja Etelä-Afrikan safarilta.

Asiakaspalaute Georgian kiertomatkalta:
Asiantuntemus aivan huippua. Selkeä ja rauhallinen puhetyyli. Toiminnassaan rauhallinen, ystävällinen ja luotettava.
 

Minna van Nunen, Olympian matkanjohtaja
Minna van Nunen

Minna on taustaltaan biologi mutta hänellä on luonnon ja eläinten lisäksi laajasti osaamista ja tietämystä monesta muustakin asiasta. Useimmiten Minna tekee luontomatkoja ja safareita, tehnyt jo lähes 20 vuotta aina silloin kun muulta elämältään ehtii.

Asiakaspalaute Madagaskar ja Mauritius -matkalta:
Todella hienoa tavata opas, jolla luonto ja asiakkaat ovat numero 1. Vahva tietopohja ja mielenkiintoinen ilmaisu piti väsähtäneetkin virkeänä.
 

Sini Sarpo, Olympian matkanjohtaja
Sini Sarpo

Sini on uusimpia matkanjohtajiamme. Taustaltaan egyptologi, mutta hänellä on osaamista myös monesta muusta kohteestamme. Pirteä moniosaaja toimii matkanjohtajana silloin kun jatko-opiskeluiltaan ehtii.

Asiakaspalaute Irlannin kiertomatkalta: Sini oli ystävällinen, rauhallinen, huolehtiva ja osaava
matkanjohtaja. Lähtisin mielelläni uudelleenkin hänen kanssaan reissuun.