Tokio-Olympia

Kaupunkilomat

- pitkä viikonloppu Euroopassa tai pidempi matka kauemmaksi
Teodor-Tiron-luostari-Chisinau-Moldova

Kaupunkilomia, jotka sisältävät enemmän

Myös Olympian kaupunkilomilla saat runsaasti tietoa kohteen historiasta, nykyelämästä ja kulttuurista suomenkielisen ammattitaitoisen matkanjohtajan opastuksella. Kaupunkilomilla majoitus on yleensä koko ajan samassa hotellissa, joka toimii tukikohtana opastetuille päiväretkille kohteeseen ja sen ympäristöön, lisäksi matkoilla on omaa aikaa tutustua kaupunkiin.

 

Olympian matkoille lähdetään yhä uudelleen. Asiakasarvosteluidemme keskiarvo on viiden tähden asteikolla 4,4.

Kaupunkilomia on sekä Eurooppaan että kauemmaksi, uusia kohteita tulee myyntiin pitkin vuotta. Kaupunkilomien kesto vaihtelee pääsääntöisesti pitkästä viikonlopusta viikkoon.

Kaupunkilomien hotelleja valitessamme olemme ottaneet huomioon matkan luonteen pyrkien varmistamaan muun muassa sen, että voit nauttia täysipainoisesti myös ohjelmaan jäävästä vapaa-ajasta. Kaupunkiloman erona perinteiseen kiertomatkaan onkin lähinnä se, että matkan kesto on hieman lyhyempi eikä matkatavaroita tarvitse pakata ja purkaa niin usein.

Olympian kaupunkilomiin kuuluuvat aina lentojen lisäksi retket ja kiertokäynnit suomalaisen matkanjohtajan opastamana ja majoitus 2h huoneissa hyvätasoisissa hotelleissa sekä aamiaiset, toki kaikki muutkin matkan kohdalla mainitut maksut, aivan kuten kaikkiin Olympian matkoihin. Olemme tarkoituksella jättäneet kaupunkilomista aterioita hieman vähemmälle, pääset näin itse tutustumaan kaupunkien monipuoliseen ravintolatarjontaan - löydät sinulle parhaiten sopivat ateriat ja voit syödä oman aikataulusi mukaan. Matkanjohtajaltamme saat matkan aikana hyviä vinkkejä ruokapaikoista.