Hyppää pääsisältöön

Ensisijaiset välilehdet

Perun kiertomatka – Andeilta Amazonille

Koe lumihuippuiset Andit, Amazonin sademetsä Iquitosissa, Machu Picchun ja inkojen pyhän laakson tunnelma sekä näe Cuscon ja Liman tärkeimmät nähtävyydet

13 päivää
 • 7.11.2020 - 19.11.2020

  Ilmoittaudu alustavasti tälle matkalle, p 09 696 2770 tai olympia@olympia.fi

  Ennakkovaraa
 • Lima  
 • Iquitos  
 • Urubamba  
 • Maras, Moray ja Ollantaytambo retki
 • Machu Picchu retki
 • Cusco  

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

Peru tarjoaa valtavasti nähtävää ja koettavaa. Lumihuippuiset Andit, Amazonin sademetsä, aava rannikkotasanko ja tuhansien vuosien historia tekevät Perusta yhden Etelä-Amerikan kiinnostavimmista maista. Perun kiertomatkan aluksi matkaamme mahtavan Amazonjoen varrella sijaitsevaan Iquitosiin. Vaikka Iquitos on Perun Amazonin suurin kaupunki, ei sinne ole tieyhteyttä ja ainoa tapa saapua kaupunkiin on joko lentäen tai veneellä jokea pitkin. Iquitosissa majoitumme viidakkolodgeen, josta teemme retkiä ympäröivään sademetsään ja joelle. Iquitosista kiertomatkamme jatkuu inkojen pyhään laaksoon Urubambaan, joka oli muinaisen inkavaltion sydänalueita. Vierailemme Ollantaytambon inkalinnoituksessa, tutustumme Marasin ikivanhoihin suolakaivoksiin ja Morayn ympyrän muotoisiin terasseihin, joita inkat muinoin viljelivät.

Matkan kohokohta on varmasti Machu Picchu, kauan kadoksissa ollut rauniokaupunki, joka on äänestetty yhdeksi maailman seitsemästä uudesta ihmeestä. Tutustumme Machu Picchun ihmeisiin kokopäiväretkellä. Inkojen mestarillisiin rakennusratkaisuihin tutustumme myös inkavaltakunnan entisessä pääkaupungissa Cuscossa ja kaupungin lähellä sijaitsevassa Sacsayhuamanissa. Kaupankäyntitaitojamme pääsemme testaamaan Chincheron kaupungin värikkäillä sunnuntaimarkkinoilla. Andien korkeuksista lennämme Tyynenmeren rannalla sijaitsevaan Perun sykkivään 8 miljoonan asukkaan pääkaupunkiin Limaan. Tutustumme Liman historiallisen keskustan nähtävyyksiin ja inkojen kulta-aarteisiin kaupungin kuuluisassa kultamuseossa.

Matkaohjelma

Matkan ohjelma ja hinta julkaistaan joulukuussa 2019.
Alustava hinta-arvio on 5.780 e/henkilö (2h huoneessa), lisämaksu 1h huoneesta 1.030 e.

Voit jo nyt varata matkan alustavasti toimistostamme, p 09 696 2770 tai olympia@olympia.fi

Voit olla kiinnostunut myös näistä