Koronaviruksen vaikutus Olympian matkoihin

Uutinen |
Olympian matkat

Hyvä asiakkaamme!

Sinun ja meidän kaikkien terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeintä.

Toteutamme jälleen matkojamme kohteisiin, jotka viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti ovat mahdollisia vapaa-ajan matkoille. Seuraamme matkustusrajoitusten tilannetta päivittäin ja tiedotamme tarvittaessa muutoksista. Mikäli lähtösi jouduttaisiin perumaan, olemme sinuun heti yhteydessä.

Toteutuvien lähtöjen matkustajille lähetämme etukäteen (noin viisi viikkoa ennen matkaa) toimintaohjeet, joissa on myös selkeät ohjeet, kuinka varmistaa terveysturvallisuus matkan aikana sekä tiedot matkalle tarvittavista todistuksista ja selvityksistä. Turvavälivaatimusten johdosta emme voi myydä enää yksittäisiä nais- tai miespaikkoja jaettuun kahden hengen huoneeseen vaan yksin matkustavan on lunastettava käyttöönsä oma yhden hengen huone.

Mikäli itse haluat perua matkasi, noudatamme matkaehtojemme mukaisia perutuuskuluja. Tutustu matkasi ehtoihin etukäteen.
Mikäli Olympia joutuu perumaan varaamasi matkan, voit käyttää maksamasi osuuden valintasi mukaan johonkin myöhempään matkaamme tai saada täyden takaisinmaksun.

Olympian matkaa voit odotella rauhallisin mielin. Me seuraamme tilannetta ja reagoimme tarvittaessa nopeasti. Toteutamme matkoja vain olosuhteissa, jotka viranomaisohjeistuksen mukaan sallivat vapaa-ajan matkustuksen.